петък, 19 март 2010 г.

Ралица Тошкова в порно снимка




Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педалии вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел Ралица Тошкова, врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения.

Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности, които адреналинката Яна показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1
Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята Арабаджиев.


В крайна сметка може да заключим, че с възможностите на сексапилната брюнетка тя няма да остане гладна, още повече, че има и кой да я храни. При Рали народната поговорка:”Голям залък лапни, голяма дума не казвай” е актуална, особено на показаното от нея. Фактически няма нужда да казва нищо, “картинката говори” всичко.

Източник kliuki.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар