четвъртък, 25 март 2010 г.

Нашата Чери е гореща звезда в Италия





Ако не с друго, то поне с това можем да се гордеем, българка с артистичния псевдоним Чери стана звезда в първата еротична дискотека в Италия. Нестандартното заведение се нарича “Секси диско Екселсиор” и се намира в Кампи Бизенцио в провинция Флоренция. Откривателят на Чичолина, Моана Поци и Ева Хенгер, на която беше и съпруг в миналото, е полудял – в професионален аспект – по българката. Имащото богат опит в еротичните танци момиче е специализирано най-вече в lap-dance.


 Скики, който е собственик на компанията Diva Futura за производство на еротични, вече е издал календар с лика и тялото на българската звезда. Според портала Tiscali Чери вече е омаяла главата на Мило Корети, който е победител в последното италианско издание на „Големият брат“. За да следи по петите българката, Мило зарязал приятелката си Гуендалина Камеса, която е друга бивша италианска участничка от рeалити предаването. Мило и българката били забелязани по различни заведения на Изумруденото крайбрежие на остров Сардиния. 

Освен това Чери придружила и Рикардо Скики на последното издание на Панаира в Милано Mi Sex, където се съблякла така изкусно под ритмите на музиката, че обрала овациите на цялата публика. В Италия Рикардо Скики се смята за пионерът в тази индустрия, в която пробива през 70-те години на миналия век. 

Дебютът си в нея той прави в действителност чрез радиопредаването „Voulez-vous coucher avec moi?“. Дискотеката ще работи през цялата година от вторник до неделя, а собствениците залагат на 50 звезди от цял свят и от Италия. Планира се всяка вечер да има различна програма. Предвидено е еротичните звезди да подгряват публиката, като я карат да участва в част от номерата. За най-активните са предвидени награди, като например “Секси текила”. Изданието обръща особено внимание на 21-годишната Чери, която е откритие преди две години на спеца Рикардо Скеки. Той я лансирал тогава, когато била едва 19-годишна. Сега Чери е една от най-големите звезди на  в Италия.


Източник kliuki.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар