петък, 1 юли 2011 г.

Майката на осемзнаците мисли за самоубийство




35-годишната Надя Сулеман, която през 2009 роди осемзнаци, споделила, че ненавижда децата си, съобщи madeformums.
„Ненавиждам децата си, те предизвикат отвращение у мен! По-големите ми шест деца са животни, те стават все по-неуправляеми, тъй като не ми стигат силите да ги възпитавам”, неочаквано споделила Сулеман.
По думите й невъзможността да се справи с децата я довела до мисли за самоубийство. В интервюто си тя разказала, че в търсене на тишина и спокойствие тя се затваряла в банята, седяла на пода и плачела с часове.

Въпреки това Сулеман твърди, че обича децата си, но все пак съжалява, че ги е родила. Освен безпокойство, те й създавали и материални затруднения. По-рано, за да се справи финансово Сулеман, участваше в реклама за стерилизация на животни.
Надя Сулеман стана първата жена в света, която роди едновременно осем жизнеспособни бебета. Лекарят, отговорен за тази бременност, пренесъл в матката й 12 ембриона. Медицинският съвет на щата Калифорния осъди действията му и го лиши от лекарски права.
Към момента на раждането на осемзнаците Надя Сулеман вече имаше четири синове и две дъщери, родени в периода между 2001 и 2009 г. Тези деца също са били заченати ин витро.
Страстта си към раждането Сулеман обяснява с това, че като малка страдала от самотата си и мечтаела за голямо и задружно семейство.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар