петък, 2 септември 2011 г.

Гласувайте, че да спрем ГЕРБ, зове Станишев




Единственият инструмент срещу манипулирането на изборите е хората масово да излязат да гласуват, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев във Велико Търново.



Той изрази опасенията си, че в предизборната кампания ще бъде включена цялата държавна машина – МВР, министрите, депутатите.
Според него управляващите ще използват всякакви средства, за да спечелят изборите.
Лидерът на БСП отбеляза, че въпреки уверенията за дългата скамейка от кадри, ГЕРБ крадат кандидати за предстоящия местен вот и всеядно поглъщат мераклии за власт от всякакъв цвят и политически партии.
Станишев за пореден път изтъкна, че предстоящите избори за президент и местна власт са много важни не само за БСП като партия, но и за България.
Той беше категоричен, че БСП единствена може да спре ГЕРБ от пълно овладяване на властта и разрушаване на държавността.

Още по темата

Според Станишев в предстоящата предизборна кампания особено важна ще бъде ролята на младите хора, които "първи разбраха фалша и лицемерието на управляващите".
По думите му никакви първи копки, откриване на магистрали и театрално рязане на ленти не могат да прикрият повишаването на цените на храните и горивата, и обедняването на все по-голяма част от населението.
"Цената на уж постигнатите от ГЕРБ успехи плащат най-бедните", каза Станишев.
Той подчерта, че политиката на обновление и израстване на нови кадри в партията вече дава своите първи резултати. От 260 общини в страната в 35 кандидатите за кметове от БСП са в младежка възраст.  
Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар