петък, 15 април 2011 г.

Борисов и Цветанов били свързани с "Наглите"




Няма да бъда изненадан, ако на даден етап се окаже, че Борисов и Цветанов са свързани с „Наглите“, коментира Алексей Петров в Ямбол.
Той посочи три аргумента в подкрепа на твърдението си. На първо място, задържаните хора не могат да извършат отвличанията и последващите действия без квалифицирана помощ.
Вторият аргумент – явната близост по времето на министър Миков на Калин Георгиев и Станимир Флоров със сегашните премиер и министър на вътрешните работи и затруднената комуникация на ДАНС с МВР тогава.
И трето – арестът на „Наглите“ е продиктуван от случайна информация, предоставена от задържан за кредитни карти. Прибързаността на извършените арести, без да се стигне до всички нива на групата,предизвикват съмнения, че всичко това е станало, за да се прикрият истинските извършители и тези, които покровителстват тази дейност, смята бившият служител на ДАНС. 

Алексей Петров заедно с председателя на Съюза за стопанска инициатива Теодор Дечев се срещнаха с представители на малкия и средния бизнес в Ямбол.
Да се извърши национализация на банките, получили огромен дял от държавните депозити, което на практика означава държавна помощ за тях, настояват от Съюза.

Държавата трябва да влезе пропорционално на внесените депозити в управлението на корпоративна търговска банка и вероятно ще има повече от 51% от собствеността на банката, смятат от Съюза за стопанска инициатива.
Държавата трябва да се завърне на банковия и финансов пазар, да възстанови конкурентната среда на кредитния пазар и да отпуши кредитирането на малките и средните предприятия с нормални лихви, настояват още от ССИ.
Припомняме, че преди ден Даниел Димитров – Релето, и Радослав Лебешковски от групата на „Наглите“ обявиха, че са били подлагани на натиск от прокурор Бойко Найденов. Цветанов обаче категорично ги опроверга.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар