четвъртък, 22 март 2012 г.

ГЕРБ иска да ни смачка, оплака се Станишев




"Партия ГЕРБ ще направи всичко възможно да смачка БСП, за да не бъдем толкова силен опонент, колкото сме сега", заяви в Пловдив лидерът на социалистите Сергей Станишев.



По думите му каузата на ГЕРБ е да бъде на власт на всяка цена и хората на Бойко Борисов ще използват всички възможни методи, за да спечелят следващите избори.

Станишев ще се бори Столетницата да събере най-голямо доверие на парламентарните избори догодина и да извади ГЕРБ от управлението.

Има и формула как да се случи това.

"Ще спечелим изборите като партия, която е ясно отрицание на политиката на ГЕРБ, защото това, което се случва в страната, не можем да го приемем", каза червеният лидер.

По думите на Станишев изкараните данни за бонусите, раздадени от тройната коалиция, целят да отвлекат общественото внимание от истинските проблеми.

"Изобщо няма да отговарям на претоплени манджи, защото се хвърлят димки на вече известни факти, за да се отвлече вниманието на хората от реалното състояние", смята Сергей Станишев.

Според експремиера в момента е сбъркан модела на управление на страната, тъй като се наблюдава провал във всяка сфера.

"Не случайно Борисов е казвал: Министрите са само пешки, аз имам телефон и копчета – казвам на министрите и решавам проблема. Само че проблемите не се решават…", убеден е Станишев.

По думите му, БСП не може да бъде лидерска партия, защото ще я последва съдбата на НДСВ и на ГЕРБ след краха на Борисов.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар