петък, 29 юли 2011 г.

Въведена е временна организация на движението при Арена Армеец




Временна организация на движение ще бъде въведена днес при спортна зала "Арена Армеец София", съобщиха от Центъра за градска мобилност.

От 8.00 до 14.00 ч. ще бъде забранен престоят и паркирането на превозни средства в крайната дясна лента на пътните платна на бул. "Асен Йорданов" - между бул. "Шипченски проход" и Площадът на авиацията.

От 14.00 до 24.00 ч. ще бъде разрешено паркирането в крайната дясна лента на двете пътни платна в този участък.

За същото време при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР ще се забранява влизането на превозни средства в двете посоки с изключение на масовия градски транспорт в участъка по бул. "Асен Йорданов" - между бул. "Шипченски проход" до Площада на авиацията, по алеите от бул. "Асен Йорданов" към хотел "Българска армия" и комплекс "Червено знаме", по подходите от бул. "Цариградско шосе" към Площада на авиацията, по бул. "Д-р Г. М. Димитров" - между бул. "Драган Цанков" и Площада на авиацията.

От днес ще бъде разкрита нова двупосочна автобусна спирка, която ще е за автобусите по линии с номера 1 и 6, както и за тролейбусите по линии с номера 4 и 11.
За осигуряването на транспортното обслужване на посетителите за откриването на спортната зала от 15.00 до 23.00 ч. ще се движат с увеличен брой превозни средства тролейбусите по линии с номера 4 и 1, както и трамваите по линии с номер 20 и 23.

За същия период от време автобусите по линии с номера 76, 114, 204, 213, 214, 306 и 604 ще се движат след спирка "МБАЛ Св. Анна" в посока "център" и след спирка "хотел "Плиска" в посока "изход" в локалните платна на бул. "Цариградско шосе" и ще спират двупосочно на спирка "Площад на авиацията".
При необходимост ще бъде пусната и допълнителна линия с маршрут от автостанция "Гео Милев" по ул. "Ив. Димитров - Куклата", бул. "Шипченски проход", бул. "Ас. Йорданов", бул. "Цариградско шосе", бул. "Цар Освободител", ул. "Шипка", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и по бул. "Цариградско шосе" - двупосочно.
При необходимост временната организация ще бъде продължена и след 23.00 часа, уточняват от Центъра за градска мобилност.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар