събота, 26 май 2012 г.

Доган не изключва радикални настроения в страната




Лидерът на ДПС Ахмед Доган не изключи възможността догодина да изпаднем в положението на Гърция
Лидерът на ДПС Ахмед Доган не изключи възможността догодина да изпаднем в положението на Гърция и никой да не иска да състави правителство след парламентарните избори.


Това заяви той по време на традиционния събор на едноименната поляна край светилището "Демир баба теке" , близо до Исперих.

Там се проведе за 23-ти пореден път възспоменателен митинг-събор от майските събития през 1989 година. Присъстваха депутати от ДПС начело с лидера им, както и гости от страната и чужбина.

Доган дори направи още по-мрачни прогнози. Според него е възможно да се стигне и до радикални настроения в страната, тъй като гладният човек търси изход във всичко, съобщи БНР.

Първият човек в ДПС смята, че българският избирател трябва да осъзнае, че популизмът и демагогията водят до такива режими като сегашното управление.

По време на събора се изказа и кметът на Гърмен Ахмед Башев, според когото в момента у нас се използват методите от Възродителния процес - на заплахите и страха.

В речите на активистите на ДПС те очертаха два основни проблема в страната - спазването на човешките права и поминъкът на хората.

На Демир баба Теке партията на Ахмед Доган даде заявка да бъде част от изпълнителната власт и да участва в управлението след изборите догодина.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар